Om Solnabloggen

Företagare och entreprenörer i Solna ger tips och råd

Vi som skriver på den här sidan värnar om Solna. Vi är födda, uppväxta och fortfarande boende i denna fantastiska kommun. I Solna finns allt man behöver – och vi ska visa vad detta är. Utöver världens vackraste klubb i form av AIK så finns ett blomstrande företagsliv och vår mål är att fler företag ska startas upp.

För detta krävs det mod och kunskap. Båda dessa saker kommer vi förhoppningsvis att erbjuda här. Vi vill ingjuta mod i dig att testa dina vingar. Går du omkring och bär på en idé som du vill prova – men inte riktigt vågar omsätta från dröm till verklighet? Vi ska försöka förklara vad ett företagande handlar om, vad man ska tänka på – vad du ska undvika – och vilken hjälp du behöver.

Allt från ekonomi vidare till PR och Marknadsföring. Har du och ditt företag koll på detta? Vår erfarenhet är att många har mer att göra inom dessa frågor. Särskilt då det kommer till marknadsföringen. Vad står ert företag för? Var syns ni och för vilka? Med internet finns oändliga möjligheter och det digitala klivet är något man måste ta. Vi ska titta närmare på vad man kan lägga pengarna på – och vilka alternativ som kostar mer än vad de smakar.

Allt om företagande och allt för Solna. Nu kör!