Billig replokal i Stockholm

Att få en egen replokal i Stockholm kan låta som en omöjlighet, men det finns bra, billiga och ljudisolerade replokaler som kan hyras och användas av enskilda musiker eller grupper.

För att det ska bli bra när man spelar måste man få möjlighet att öva regelbundet. Problemet är oftast att hitta en lokal där man inte stör andra. För att göra det möjligt för grupper, band och enskilda musiker att öva på sin egna villkor, finns det därför specialinredda replokaler att hyra i närheten av centrala Stockholm.

Replokalerna är utrustade för att passa både akustiska och förstärkta instrument och är isolerade så att ljuden inte stör några grannar. Många av rummen är öppna dygnet runt, de är inte inredda men där finns gott om plats för egna högtalare, förstärkare, instrument och inredning.

Man kan hyra egen replokal eller dela med andra

Storleken på rummen varierar och en del av dem har fönster, andra har det inte. Man kan åka dit när andan faller på eftersom lokalerna är låsta så att man tryggt kan lämna kvar sina instrument. Att träffas och repa blir lättare när man har ett eget ställe och inte behöver släpa runt på allt.

Är man några stycken som delar på hyran blir det dessutom billigt att ha en egen replokal i Stockholm. Tycker man att den inte används tillräckligt kan man kan hyra ut den till andra band de dagar man inte använder den själv. Då handlar det bara om att komma överens om ett bra schema, så får fler tillgång till replokalerna.