Fixa dina missfärgade tänder hos tandläkare i Solna

Tänderna kan verkligen ge en dålig självkänsla. Det är därför vi har bra tandläkare i Solna, för att lösa våra smärtsamma och estetiska problem hos dem.

Gunnar gick jämt och dolde sina tänder. När han tvunget måste le, så försökte han försiktigt dölja det med sin hand. Tänderna hade en sådan missfärgning, inte så konstigt efter alla år med kaffe och snus. Inte kunde han ge upp sitt älskade kaffe bara för tänderna, men de hade ju verkligen sett bättre dagar.

Det fanns inget Gunnar önskade sig så mycket som lite vitare tänder. Det räckte om han fick bort de riktigt gula tänderna och bara fick de lite ljusare, men för en fattig pensionär fanns inte de pengarna på kartan. Tills den dagen han fyllde år och dottern överraskade honom med tandblekning hos en tandläkare i Solna.

Är det kostsamt att gå till tandläkare i Solna?

Gunnar kunde knappt tro sina ögon när han fick presenten. Hur kunde hon köpa det? Kostade det inte alldeles för mycket? Hon lugnande Gunnar med att det inte var allt för dyrt, detta var något hon ville ge honom. Hon hade bokat en tid hos en privat tandläkare i Solna där de hade humana priser.

Dessutom framgick priserna tydligt hos dem, så hon visste vad det skulle kosta. Gunnar skulle aldrig igen behöva gömma sina tänder. Han tänkte inte sluta med kaffe eller snus, men han kunde väl dra ned på det lite, kanske sluta med snuset i framtiden.